Tocanita de ceapa

de mimmi in Mancaruri de post, 17 Mar 2012 | 5888 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cepe
  • 1 morcov
  • 5 catei usturoi
  • 1 ardei
  • frunze proaspete de patrunjel
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper (vegeta)
  • 1 conserva (400 g ) de rosii in bulion.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ceapa:

Taiem ceapa julien si o calim in 2 linguri de ulei.

Taiem ardeiul cubulete, razalim morcovul pe razatoarea mica iar usturoiul il taiem feliute si le adaugam peste ceapa,lasandu-le la calit inca 5-10 minute,pana se inmoaie legumele.

Adaugam sare si piper, eventual vegeta dupa gust, rosiile in bulion, frunzele de patrunjel tocate marunt si le mai lasam putin pe foc sa se patrunda aromele.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ceapa" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (13)

iry-gabriela 1

17.03.2012, 20:52

super buna

gaby_gabytza 1

18.03.2012, 20:40

gustoasa

helwa 1

02.04.2012, 16:41

Super... am rezolvat cu meniul pe seara asta multumita tie!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
CIORBA DE CARTOFI CU GALUSTE DE POST