Dovlecei a " la grec

de ionela2682 in Mancaruri de post, 19 Apr 2013 | 10208 vizualizari

 

Cea mai buna mancarica de post gustata pana acum...

 

INGREDIENTE

  • 500 gr dovlecei
  • 1 ceapa medie
  • 1 lingura faina
  • 150 ml apa
  • 4-5 fire marar
  • ulei
  • are, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei a " la grec:

  1. Se   taie cuburi potrivite ca marime dovleceii. Se toaca ceapa marunt.
  2. Se incinge uleiul si se calesc  pana se inmoaie.
  3. Se adauga faina, se amesteca pana se absoarbe in ulei si se prajeste maxim 1 minut.
  4. Se adauga apa ,sare si piper
  5. Se pune capacul  si se fierbe inabusit, la foc mic, timp de 10 -15 minute. Se stinge focul si se adauga mararul.
  6. Pofta buna!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei a " la grec" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]