Pastai scazute cu usturoi - reteta de vara

de Angelina_Elena in Mancaruri de post, 21 Iun 2014 | 11493 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 kg fasole verde
  • 5 rosii
  • 6 catei de usturoi
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 lingura pasta de ardei kapia
  • 1 morcov
  • 1 ceasca apa
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastai scazute cu usturoi - reteta de vara:

Se curata fasolea, apoi se opareste cu putina sare.

Intre timp, ceapa taiata marunt se caleste, se adauga morcovul dat pe razatoarea cu ochiuri mici, se adauga rosiile pasate sau tocate marunt, dupa care se condimenteaza cu sare si piper.

Fasolea scursa se pune peste rosii si ceapa, se adauga usturoiul maruntit, pasta de ardeii si o cescuta de apa. Taiem si patrunjelul, il adaugam, apoi mai lasam la foc mic cateva minute, amestecand din cand  în cand (noi preferam ca pastraile sa fie facute bine...daca voi le preferati "al dente" nu le lasati sa fiarba prea mult!)

Mancarica se serveste calda cu smantana.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastai scazute cu usturoi - reteta de vara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

ieri la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mâncare de fasole verde