Tocanita de cartofi cu pipote si inimi

de fluturas in Mancaruri cu carne, 2 Noi 2009 | 49808 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g pipote si inimi
  • 1 kg de cartofi
  • 2 cepe
  • 2 gogosari mari sau ardei kapia
  • o capatana usturoi
  • rosii proaspete sau rosii in bulion
  • sare,piper
  • cimbru
  • piper
  • foi de dafin
  • patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu pipote si inimi:

Se pun la fiert pipotele si inimile in apa cu putin ulei pana ajung sa se inabuse bine si sa se rumeneasca putin.Se caleste ceapa cu gogosarul,se adauga cartoful taiat cubulete si se mai invarte in cratita un pic sa se inmoaie .Se combina toate,se adauga rosiile,condimentele,apa,se fierb pana se inmoaie cartoful apoi se pun intr-o tava de yena la cuptor  cu usturoiul tocat marunt sa se lege sosul.Se presara patrunjel.

TIPS-URI

1

cand am ciuperci proaspete sau congelate neaparat le folosesc la tocanita!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu pipote si inimi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Portokalopita, placinta greceasca cu iaurt si portocale

de Rocsi 9

pe 01.02 la 20:48

Chec pufos cu cacao - Rețeta simplă și economică

pe 31.01 la 16:37

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de fasole cu chorizo