Tocanita de cartofi cu pipote si inimi

de fluturas in Mancaruri cu carne, 2 Noi 2009 | 51068 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g pipote si inimi
  • 1 kg de cartofi
  • 2 cepe
  • 2 gogosari mari sau ardei kapia
  • o capatana usturoi
  • rosii proaspete sau rosii in bulion
  • sare,piper
  • cimbru
  • piper
  • foi de dafin
  • patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu pipote si inimi:

Se pun la fiert pipotele si inimile in apa cu putin ulei pana ajung sa se inabuse bine si sa se rumeneasca putin.Se caleste ceapa cu gogosarul,se adauga cartoful taiat cubulete si se mai invarte in cratita un pic sa se inmoaie .Se combina toate,se adauga rosiile,condimentele,apa,se fierb pana se inmoaie cartoful apoi se pun intr-o tava de yena la cuptor  cu usturoiul tocat marunt sa se lege sosul.Se presara patrunjel.

TIPS-URI

1

cand am ciuperci proaspete sau congelate neaparat le folosesc la tocanita!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu pipote si inimi" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

fluturas 1

03.11.2009, 13:23

te astept cu mare placere,iti multumesc!

rivka 1

03.11.2009, 18:07

arata bine!
imi place cum gatesti, la tine as manca cu placere si pofta

feliciana_maria_1209 1

28.12.2010, 20:02

super arata.5f si poate imi dai si mie o portie cand mai faci.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]