Tocanita cu muschiulet de purcel

de Irina in Porc, 18 Oct 2013 | 23835 vizualizari

 

Am facut o tocanita buna, aromata, de te lingi pe degete...

 

INGREDIENTE

  • 1 muschiulet de porc
  • 1 ceapa
  • 1 ardei capia
  • 3 rosii
  • 5-6 catei de usturoi
  • tarhon
  • marar
  • sare
  • piper 
  • ulei pt uns carnea
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu muschiulet de purcel:

Am curatat muschiuletul de porc de pielite si l-am taiat cubulete. Am uns cubuletele de carne cu putin ulei.

Am spalat si curatat legumele, dupa care le-am taiat : ceapa pestisor, ardeiul capia fasii, rosiile in sferturi, iar mararul l-am tocat marunt. Cateii de usturoi i-am lasat intregi.

Am pus vasul Zepter la incins acoperit cu capacul si cand acul indicator a ajuns in zona verde am pus carnea. Am acoperit din nou cu capacul, carnea s-a inabusit rapid, am adaugat si ceapa si am amestecat nitel. Am oprit focul.

Cand acul indicator a coborat in zona galbena am adaugat ardeiul si am incins vasul din nou.  

Am adaugat rosiile, cateii de usturoi, tarhonul, sare si piper, am acoperit si am mai lasat putin pe foc pana tocanita e gata. La final am presarat marar tocat marunt.

Alaturi de tocanita merge si o portie de mamaliguta, asa ca am pregatit rapid una.

Pofta buna va doresc!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu muschiulet de purcel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

ieri la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

ieri la 13:19

Ciocănele de pui cu sos de muștar și capere - Mâncarea delicioasă și rapidă

pe 26.05 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpă de porc cu ceapă preparată în vasul Zepter