Tocana de vitel cu cartofi

de MIUTA in Vita, 17 Oct 2011 | 6667 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de vitel
  • 500 g cartofi
  • 2 bucati ceapa
  • un gogosar rosu
  • pasta de ardei
  • un morcov mare
  • patrunjel verde
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de vitel cu cartofi:

Se pune la calit in ulei ceapa taiata fin.

La cateva minute se adauga gogosarul taiat cubulete.

Se pun 2 linguri pasta de ardei,carnea spalata si taiata,apa,sare si piper.

Se lasa sa fiarba 30-40 minute la foc mic spre potrivit.

Cand carnea este fiarta se pun cartofii curatati,spalati si taiati in patru.

Se mai lasa la fiert inca 15 minute pana ce cartofii sau fiert si s-a facut un sos mai consistent. Se adauga patrunjelul verde tocat marunt .

Se serveste cu muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de vitel cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

LUK 1

18.10.2011, 15:57

excelenta

MIUTA 1

19.10.2011, 12:44

Multumesc tuturor

DIANA B 1

20.10.2011, 16:16

Daca-i puneai si ceva chimen , gulas se numea
ptr maine am in plan asa ceva , dar cu chimen si ceva piscaciooos

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

ieri la 14:04

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

pe 12.11 la 10:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]