Friptura de vitel in vin

de adriana_bobu in Vita, 19 Feb 2011 | 14914 vizualizari

 

o reteta simpla si delicioasa....care se poate servi cu diverse garnituri (piure de cartofi, orez, paste)

 

INGREDIENTE

  • o bucata de pulpa vitel (cam 800 g)
  • un gogosar 
  • o ceapa 
  • 3-4 catei de usturoi
  • 500 ml vin alb
  • sare si condimente (piper, cimbru, oregano)
  • 4-5 linguri de ulei 
  • o cana apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de vitel in vin:

Am taiat carnea felii groase, am condimentat-o si am tras-o in ulei (pe ambele parti) alaturi de gogosar si ceapa taiate feliute. Am adaugat apoi si usturoiul taiat marunt , apa si o parte din  vin si am acoperit . Am lasat pe foc cca 1/2 h , am intors de cateva ori friptura dupa care am adaugat restul de vin . A iesit o bunatate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vitel in vin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Perisoare de vita cu legume si sos de vin rosu