Tocana de ciuperci

de Dya Daniela Andrei in Pui, 10 Iun 2013 | 5063 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci
  • 4 pulpe de pui (sau 8 aripioare)
  • 1 ardei gras rosu/verde
  • 2 cepe potrivite
  • 2 fire de ceapa verde
  • 1 morcov
  • 2 rosii
  • 1/2 l supa de pui
  • 2 linguri cu bulion/suc de rosii
  • condimente: sare, piper, busuioc dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de ciuperci:

Curatam ciupercile, le spalam in mai multe ape, le tocam si le punem la calit. Cand s-au rumenit usor, adaugam legumele tocate marunt, lasam sa fiarba impreuna pana ce acestea din urma devin translucide si punem si carnea de pui prajita usor, separat.

Punem supa de pui si sucul de rosii, condimentam dupa gust si lasam la foc  potrivit, cat sa scada suficient.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana de ciuperci