Tocana de ciuperci

de MotanLaOale in Mancaruri de post, 20 Oct 2013 | 11164 vizualizari

 

Poftesc de mult la ea si acum i-a venit randul la miezul noptii! :))))

 

INGREDIENTE

  • 600g ciuperci
  • 3 cepe
  • 2 ardei
  • 5 rosii
  • 1 lingura pasta tomate
  • 50ml ulei
  • 1 legatura marar
  • vegeta
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de ciuperci:

Ciupercile se curata si se spala bine.

Ceapa si ardeii se curata, se spala si se toaca marunt.

Intr-o cratita se pune uleiul si ceapa la calit 1-2 minute.

Se adauga si ardeii si se mai caleste 2-3 minute.

Se presara vegeta si piper.

Se toarna putina apa si se fierbe 10 minute.

Se adauga ciupercile si apa daca este nevoie si se fierbe 20-25 minute.

Se adauga rosiile taiate marunt si se mai fierbe 10 minute.

Se adauga pasta de tomate se amesteca bine si se baga la cuptor, ca sa nu mestecam mult in ea.

Aproape  de final se adauga mararul tocat marunt.

Cand iese uleiul la suprafata este gata.

Se serveste cu mamaliga, daca ai timp sa o faci.

TIPS-URI

1

Se poate face si cu ciuperci conservate.

2

La servire se poate presara putin patrunjel tocat fin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]