Toba

de mimmi in Mezel de casa, 4 Ian 2012 | 22301 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • stomac de porc
  • 1 cap porc,
  • slanina cu carne din jurul gatului,
  • soric,
  • limba,
  • piper,
  • sare dupa gust,
  • ustuoroi dupa gust ,
  • foi dafin
Portii: 7
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Toba:

Stomacul porcului, besica se spala foarte bine (din multe ape), se verifica sa nu fie spart. 

Se pun la foc foarte mic (sa nu se tulbure) cu sare, piper si foi dafin, cand se desprinde carnea de pe oase, se alege, se taie bucatele si se baga in stomac. Adaugam in apa in care a fiert carnea, usturoiul pisat dupa gust. Completam stomacul cu zeama de mai sus si se coase la capat.

Se pune la rece cu o greutate peste (nu foarte grea sa nu se crape) pana se intareste. Dupa aproximativ 2 zile se afuma usor pentru un gust mai bun.

Daca ti-a placut reteta noastra "Toba" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carnati de casa