Tarta cu unt de arahide, crema de branza si frisca

de Oana in , 27 Noi 2018 | 3817 vizualizari

 

Pentru acest desert am folosit noua frisca vegetala Montare D'Oro.

 

INGREDIENTE

  • Baza:
  • 200 g biscuiti de ciocolata tip oreo
  • 80 g unt topit
  • Umplutura:
  • 240 ml frisca lichida
  • 200 g unt cremos de arahide
  • 200 g philadelphia
  • 100 g zahar
  • 2 lingurite vanilie
  • Decor:
  • 250 g frisca
  • alune de padure macinate
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu unt de arahide, crema de branza si frisca:

Mixeaza biscuitii pentru blat si amesteca-i cu untul topit. Rastoarna-i in tava de tarta si preseaza-i bine la baza si pe margini. Pune tava in frigider pana pregatesti umplutura.

Mixeaza crema de branza cu zaharul pudra, adauga vanilia si untul de arahide. Amesteca bine cu mixerul. Bate frisca si amestec-o apoi in crema de unt de arahide, mixand la viteza mica pana se omogenizeaza si devine pufoasa.

Rastoarna crema peste blat, niveleaza usor si decoreaza cu frisca si alune de padure macinate.

Pune tarta la rece cel putin o ora inainte de servire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu unt de arahide, crema de branza si frisca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

simona72 1

27.11.2018, 17:28

dantes 1

02.12.2018, 09:15

Buna!

Ancutsa 1

04.12.2018, 14:43

Super!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Buturuga de Craciun