Tarta cu legume si branzeturi - Reteta gustoasa de aperitiv

de trifadalia in Sandvisuri, 26 Mai 2024 | 1213 vizualizari

 

 Savureaza o delicioasa tarta cu sunca si cascaval, perfecta pentru orice masa. Cu un aluat fraged si o umplutura bogata de sunca si cascaval, aceasta tarta este usor de preparat si ideala pentru pranzuri, cine sau brunch-uri.
Pentru Tarta cu legume si branzeturi - Reteta gustoasa de aperitiv ai nevoie de urmatoarele ingrediente: faina, ardei kapia, cascaval, sunca, smantana. 

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Tarta cu legume si branzeturi - Reteta gustoasa de aperitiv
  • 300 gr faina
  • 1 plic de drojdie uscata
  • sare
  • piper
  • 1 buc ou
  • 1 buc ardei kapia
  • 1 legatura de marar verde
  • 125 gr margarina topita
  • 50 gr cascaval
  • 250 gr sunca
  • 200 ml smantana 20 % grasime
  • 1 lingura ulei
  • 1 buc ou de uns deasupra sau mozzarela rasa
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu legume si branzeturi - Reteta gustoasa de aperitiv:

Cum se prepara Tarta cu legume si branzeturi - Reteta gustoasa de aperitiv

Se amesteca faina cu pliculetul de drojdie uscata, peste care se pune sarea si piperul dupa gust, 

Se topeste margarina. Se taie sunca si cascavalul apoi ardeiul, Toate acestea impreuna cu oul se pun peste ingredientele uscate. Se amesteca sa se omogenizeze. 

Lasam aluatul format timp de 1 ora sa se odihneasca.

Se pune aluatul apoi intr-o tava de tarta in care in preabalil am pus hartie de copt. 

Deasupra ungem cu ou batut sau punem mozzarella rasa. 

Eu nu am avut asa ca am uns-o. 

Se coace pentru 30-35 minute. 

Incearca si reteta de Tarta cu ciuperci si sunca, un aperitiv foarte gustos sau varianta de Tarta cu ceapa.

Iti recomandam si reteta de Quiche cu dovlecei.

 

TIPS-URI

1

datorita ingredientelor care o contine tarta, ea nu va creste ca orice aluat cu drojdie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu legume si branzeturi - Reteta gustoasa de aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aluat fraged de tartă - Rețeta de bază