Tarta cu ciuperci

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 8 Iun 2013 | 3539 vizualizari

 

usor de preparat si foarte gustoasa!

 

INGREDIENTE

  • 400 gr. aluat foietaj
  • 250 gr. ciuperci
  • 3 fire de ceapa verde
  • 20 ml ulei
  • 2 linguri de bulion
  • sare si piper dupa gust
  • 4 buc. cascaval feliat
  • 3-4 linguri parmezan ras
  • 2 linguri de gris
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu ciuperci:

Curatam, spalam si tocam ciupercile si ceapa verde. Le calim in ulei pana scade apa lasata de ciuperci, condimentam si lasam la racit.

Aluatul se intinde pe masa de lucru,apoi se aseaza in forma termorezistentasi se decupeaza surplusul. Se adauga bulionul, se intinde pe toata suprafata, adaugam grisul (care are rolul de a absorbi lichidul lasat de ciuperci).

Adaugam umplutura, apoi cascavalul feliat, parmezanul si restul de aluat pe cate-l taiem fasii cat mai subtiri si le asezam peste tarta.

Introducem forma in cuptorul incins si coacem la foc iute pana devine aurie.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv tarta cu branzeturi, legume si oua de prepelita