Tarta cu branza sarata, ceapa, ardei si marar

de alilianaa in Aperitive / Garnituri, 1 Sep 2014 | 6008 vizualizari

 

De mult voiam sa prestez aceasta tarta... si i-a sosit ceasull. Cat e de buna? nu spun ...se serveste de preferinta cu o bere rece :))

 

INGREDIENTE

  • 350 g telemea de vaca
  • o jumatate de ceapa
  • o jumatate de ardei capia rosu
  • o legatura de marar verde
  • 3 linguri smantana
  • 2 oua
  • 1/2 lingurita unt
  • o foaie aluat foietaj
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu branza sarata, ceapa, ardei si marar:

Aluatul se scoate din congelator, se dezgheata la temperatura camerei. 

Intr-un bol, trecem prin razatoare cu ochiuri mari, branza. Adaugam ceapa si ardeiul, tocate cuburi mici. Adaugam 3 linguri smantana, mararul tocat , punem ouale si  untul si amestecam.  Forma de tarta se unge cu putin unt, se pune foaia si peste foaie aluatul. Pe tarta decoram dupa inspiratie. 

Punem tarta la cuptor pentru 30 minute. Scoatem si lasam la rece. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza sarata, ceapa, ardei si marar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu branza si spanac