Tarta cu cascaval afumat

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 25 Mai 2013 | 3165 vizualizari

 

Cam multe bunatati am de recuperat pentru voi cat am luat o pauza.
Voi incepe cu aceasta minunata tarta cu un gust super deosebit.

 

INGREDIENTE

  • Blat
  • 200 g faina
  • 75 g unt
  • sare
  • 2 linguri apa rece
  • Umplutura
  • 300 g cascaval afumat
  • 200 ml smantana
  • 200 ml lapte
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • frunze de ceapa verde (optional)
  • putin marar verde (optional)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu cascaval afumat:

Amestecam ingredientele pentru blat cu robotul sau cu mana, facem o sfera si o lasam la frigider 30minute.

In acest timp, intr-un castron amestecam cascavalul ras, smantana amestecata cu lapte, sare, piper, ouale batute si ingredientele optionale.

Aluatul il punem in tava de tarta si cu grija intindem o foaie cu degetele pana sus la nivelul formei si intepam cu furculita. Rasturnam compozitia si lasam la cuptor 30-40 minute, apoi se poate servi.

TIPS-URI

1

in functie de cuptorul fiecaruia,tarta se poate tine mai mult de 30 minute

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu cascaval afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

ianculubita 1

26.05.2013, 08:49

E buna,are si un gust deosebit de la cascaval!!

babi5 1

07.06.2013, 10:02

Arata bine si sunt convinsa ca este si foarte buna

ianculubita 1

07.06.2013, 16:15

Asa este!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu cascaval,sunca si branza pufoasa Delaco