Taitei lati cu cabanos si branza de burduf

de mihaelar63 in Paste, 2 Sep 2018 | 3330 vizualizari

 

 Asta-i pofta ce am poftit !!! Cum se topeste branza de burduf si mangaie pastele si ce gust are nu este nicio alta branza. Daca mai punem si ceva proteina , totul este perfect. Aceste paste imi amintesc de copilarie. Tot in amintirea copilriei am prezentat pastele in farfuria ce o am de la mama mea!

 

INGREDIENTE

  • 300 gr taitei lati cu ou
  • 300 gr cabanos
  • 200 gr branza burduf de oaie
  • 3 linguri ulei
  • codite de ceapa verde
  • sare
  • fulgi de ardei iute
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei lati cu cabanos si branza de burduf:

  1. Taiteii care erau mai lungi eu i-am taiat bucati mai scurte .
  2. Fierbeti pastele in apa sarata timp de 10 minute .
  3. Pastele se pun la fiert cand apa clocoteste
  4. Scurgeti taiteii si-i limpeziti cu apa rece sa nu se lipeasca .
  5. Cozile de ceapa se spala si se taie rondele .
  6. Cabanosul se taie rondele .
  7. Intr-o tigaie  mare  cu putin ulei se prajeste cabanosul .
  8. Adugati coditele de ceapa apoi  imediat si taiteii lati .Condimentati cu fulgi de ardei iute .
  9. Cat inca tigaia este la foc mic se pune branza de burduf si se amesteca .
  10. Gustati si sarati/condimentati daca mai este nevoie .
  11.  Serviti taiteii lati cu branza de burduf calzi , Insotiti de salata preferata .

                Pofta buna !!!!!

TIPS-URI

1

Folositi o branza de burduf grasa care se va topi mai bine .

2

Pastele se pun in apa cand aceasta clocoteste .

3

Taiteii de casa se limpezesc cu apa rece sa nu se lipeasca .

Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei lati cu cabanos si branza de burduf" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste reci mediteraneene