Paste reci mediteraneene

de - Andreea - in Paste, 2 Sep 2018 | 5413 vizualizari

 

Super rapid si delicios ! 

 

INGREDIENTE

  • 200 gr paste (eu am folosit penne rigate)
  • 250 gr mozzarella
  • 200 gr rosii
  • 150 gr masline negre
  • ulei de masline
  • sare
  • busuioc
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste reci mediteraneene:

Punem apa la fiert .Cand apa a inceput sa fierba, punem sare si adaugam pastele. Le lasam la fiert 11 minute (sau timpul indicat pe ambalaj) amestecand din cand in cand .

Mozzarella o scurgem bine de apa de conservare si o taiem cuburi.

Rosiile le spala, indepartam codita si le taiem in patru.

Maslinele trebuiesc sa fie fara samburi si le taiem in jumatate .

Cand pastele au fiert le scurgem bine de apa si le punem intr-un bol.Le stropim cu ulei de masline( astfel cand se vor raci nu se lipesc intre ele), lasam sa se racoreasca. 

Cand pastele sunt reci,adaugam in bol restul ingredientelor.

Adaugam si busuiocul, amestecam si potrivim de sare.

Se pastreaza in frigider pana in momentul servirii.

POFTA BUNA ! 

 

TIPS-URI

1

Ideal e sa folosim rosii micute tip cherry sau pachino.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste reci mediteraneene" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Farfalle cu șuncă și cașcaval, la cuptor