Taitei de casa

de izulika in Paste, 27 Iun 2010 | 6396 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 2 lingurite sare
  • 2 cani faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei de casa:

Se pune faina intr-un castron mai mare, si se face o gropita in mijloc, acolo se adauga ouale si sarea.Mai intai se amesteca cu o furculita pana devine mai gros, apoi se framanta cu mana pana devine suficient de tare.Aluatul se imparte in 3 parti egale.Din fiecare parte se intinde cate o foaie cat se poate de subtire,se presara cu faina, si se da la uscat timp de 15- 20 de minute, dupa care se ruleaza cu grija si se taie in functie de preferinte mai grosi sau mai subtiri.Dupa ce se taie se intind pe o planseta presarata cu faina si se lasa la uscat se folosesc imediat sau se pun in pungi de hartie la pastrat.

TIPS-URI

1

se folosesc la supe

2

se pot face si cu lapte dar si cu carne

Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dorada cu roșii, ardei și brocoli

pe 28.03 la 19:49

Șnițele de pui - Rețeta clasică gustoasă

pe 28.03 la 15:53

Ficăței cu ceapă la tigaie - Buni de te lingi pe degete

pe 28.03 la 13:17

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Taitei de casa, cu ou, reteta de baza pentru un aluat perfect