Taitei de casa

de mihaelam90 in Paste, 2 Feb 2014 | 4283 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 300 g faina
  • 2 linguri de ulei
  • 1 praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei de casa:

Se bat ouale si se amesteca cu faina, uleiul si sarea pana ce se formeaza un aluat omogen.

Se intind foile si se taie in fasii de cca 5 cm latime, dupa care se pun una peste alta presarind faina si se taie feliute subtiri.

Se aseaza pe un ziar peste care se preseaza faina pentru a se desface usor, si se lasa la uscat.

 

TIPS-URI

1

Se pot folosi la ciorba de gaina sau daca sunt taiati mai lati pot fi folositi ca si paste tagliatelle.

Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Rocsi 1

02.02.2014, 20:18

Cei mai buni!

Pushaa 1

03.02.2014, 13:10

gabrielagabi 1

05.02.2014, 20:19

Uuu ce bun !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Taitei de casa