Tagliatelle aglio, olio & peperoncino

de lira in Paste, 20 Sep 2010 | 5516 vizualizari

 

Reteta aceasta este o adaptare de la Spaghetele aglio, olio & peperoncino. Este o reteta foarte rapida si merge foarte bine pentru o cina sau o zi de post, daca renuntati la cascaval.
Cum eu am facut tagliatelle cu spanac, m-am hotarat sa le folosesc la aceasta reteta

 

INGREDIENTE

  • 200 g tagliatelle cu spanac
  • 2-3 chilli uscati
  • 7-8 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle aglio, olio & peperoncino:

Cateii de usturoi se taie feliute, iar chilli se marunteste.

Pastele se pun la fiert.

Usturoiul si chilli se pun intr-o tigaie si se rumenesc, pana cand usturoiul e putin auriu. Nu il lasati mai mult pentru ca se amareste. Pastele scurse si pun intr-un castron si se amesteca cu usturoiul si chilli. Se pune cascaval sau parmezan deasupra, se garnisteste cu frunze de busuioc si ....... Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle aglio, olio & peperoncino" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

cococo 1

23.09.2010, 22:39

incearca sa pui pastele fierte si scuse bine de apa diresct in tigaia in care ai pregatit uleiul , unturoiul si ardeiul iute , asa le servesti fierbinti

lira 1

23.09.2010, 22:57

cococo ms de pont, data viitoare incerc sugestia ta

alexana2008 1

06.01.2011, 17:09

pacat ca nu multi apreciaza simplitatea. o pasta simpla si gustoasa. coco are dreptate. pastele le pui in tigaie.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu chiftele si sos de rosii