Surimi pane

de Sim0na in Fructe de mare, 5 Dec 2012 | 11259 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 12 batoane surimi
  • 2 oua
  • faina
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Surimi pane:

Batoanele de surimi le-am lasat sa se decongeleze. Intr-un vas am batut ouale cu putina sare si piper, iar in alt vas am pus faina. Am dat fiecare baton de surimi prin faina, apoi prin ou, si iar prin faina si le-am pus la prajit in ulei. Le-am prajit pe toate partile, apoi le-am scos pe o platou in care am pus servete de hartie.

Noi am servit alaturi de rondele de calamar pane, cartofi pai prajiti si sos de hrean (hrean ras - conservat, smantana, zeama de lamaie, putina miere, sare).

Va invit la masa!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Surimi pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

MonaMimi 1

05.12.2012, 23:31

Sim0na 1

06.12.2012, 09:16

Nici eu n-am incercat pana acum... dar mi-au placut! Merita incercat mai ales ca surimi nu are un pret mare.

adry88 1

06.12.2012, 09:19

place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]