Supa-crema rosie

de Tabita _ in Supe, 21 Feb 2013 | 3784 vizualizari

 

Este rosie, dar e fara rosii. Este usor de facut si foarte sanatoasa.

 

INGREDIENTE

  • 1 sfecla rosie
  • 1 telina
  • 3 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 cartof
  • 100 ml lapte
  • 1-1,5 l supa (apa + concentrat)
  • sare
  • piper
  • patrunjel
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa-crema rosie:

Se taie legumele cuburi si se calesc.

Se adauga supa peste legume si se lasa la fiert 15 minute din momentul fierberii.

Se paseaza cu blenderul legumele fierte. Se adauga laptele.

Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.

Se repune la fiert pentru inca cateva minute.

Se adauga patrunjel, smantana si crutoane.

TIPS-URI

1

Ca sa nu se stropeasca prin toata bucataria atunci cand pasam legumele, am scurs supa si am adaugat-o dupa, peste crema de legume si am amestecat bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa-crema rosie" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de legume de post