Supa Miso

de Mitinita in Supe, 11 Feb 2011 | 11251 vizualizari

 

Miso este o supa traditionala japoneza facuta din "dashi" si pasta de miso,care e facuta din boabe de soia fermentate. Dashi este o supa ,facuta din peste si alge de mare.Se gaseste si in forma concetrata.
Mai am putin miso la frigider si trag de el,cand chiar mi-e dor de un miso imi fac pofta,dar ar mai fi multe retete de incercat cu pasta miso. Ideal ar trebui mancata in fiecare zi,reduce riscurile de cancer si e buna pentru organism.

 

INGREDIENTE

  • 500 ml apa
  • 1 pachet dashi
  • 2 linguri pasta de miso
  • sos de soia ptr gust
  • optional:tofu,alge de mare,ciuperci ,cartofi,morcovi,
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa Miso:

Se pune dashiul intr-o strecuratoare si se pune la fiert cu apa. Se scoate dashiul si se  lasa supa pe foc.

Se amesteca pasta de miso cu putina apa si se toarna un polonic de supa  peste. Se amesteca bine si se pune in oala avand grija sa nu fiarba. Se mai lasa putin pe foc si se serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa Miso" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de curcan fugit cu galusti