Supa de pui asiatica cu miso, taitei Udon si pulpe de pui la gratar, marinate in sos Teryaki

de Satisfyyourcravings in Supe, 8 Sep 2018 | 3703 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 270 grame taitei Udon
  • 4 pulpe de pui cu piele
  • 2 linguri sos Teryaki
  • 130 de grame miso alba (pasta din soia fermentata)
  • 200 grame ciuperci Shiitake proaspete
  • 1 fir de ceapa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui asiatica cu miso, taitei Udon si pulpe de pui la gratar, marinate in sos Teryaki:

Carnea se marineaza in sosul Teryaki 30 de minute la temperatura camerei. 

Intre timp, se fierb taiteii conform instructiunilor de pe ambalaj. 

Se adauga pasta miso intr-o oala, impreuna cu 1.5 litri apa si ciupercile Shiitake. Se fierb la foc mic spre mediu cateva minute.

Se incalzeste o tigaie grill la foc mare si se frig bucatile de carne cateva minute pe parte, in functie de marime, pana sunt gatite complet. Se lasa la odihnit 5 minute sub folie de aluminiu. 

Se asaza taiteii in farfurii, se toarna supa deasupra, apoi se asaza felii groase de carne in supa. Se presara cu rondele de ceapa. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui asiatica cu miso, taitei Udon si pulpe de pui la gratar, marinate in sos Teryaki" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi fierti

de Rocsi 9

ieri la 19:35

Chifle pizza - Gustarea rapidă care te va cuceri

ieri la 07:45

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

pe 30.09 la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]