Supa de galuste

de hany30 in Supe, 4 Noi 2015 | 3146 vizualizari

 

Galustele ies foarte pufoase .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr tacamuri de pasare
  • o radacina pastarnac
  • un morcov
  • o ceapa
  • o foaie dafin
  • o legatura patrunjel
  • sare si piper dupa gust
  • Pentru galuste :
  • 2 oua
  • 7 linguri gris
  • 1 lingura ulei
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de galuste:

Se fierb tacamurile aproximativ 10 minute , pana cand se ridica spuma in oala . Se aduna spuma si de adauga legumule curatate si tocate bucati mari, dafinul si coditele de patrunjel . Se asezoneaza cu sare si piper . Si se fierbe pana cand legumele si carnea sunt patrunse. In acest timp  se fraca ouale cu ulei si cu sare si se adauga grisul in ploaie pana ajungi la consistenta unei smantani groase . Cu o lingura incalzita in supa , se ia din compozitie si se adauga in supa . Se acopera oala si se fierbe la foc mic aproximativ 10 minute, apoi se stinge focul. Inainte de servire se toaca patrunjel proaspat.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de galuste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu banane și ciocolată - Deliciu pufos și aromat

ieri la 09:14

Pulpa de miel confiata 3 ore cu unt de usturoi

pe 12.05 la 20:55

Tartă cu caise

pe 12.05 la 20:45

Clătită XXL cu fulgi de ovăz

pe 12.05 la 20:32

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Supa de galuste cu chimen si turmeric