Supa de fasole verde lata

de mihaelar63 in Mancaruri de post, 4 Aug 2012 | 5508 vizualizari

 

Fasolea asta galbena si lata este cunoscuta in zona Clujului si ca ,, fasole de unt '' pentru ca e atat de catifelata si gustoasa ca se topeste in gura . Prefer cand am legume prospete de calitate sa nu le ,, incarc '' cu prea multe arome si condimente .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fasole lata galbena
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 150 ml suc de rosii
  • 100 ml ulei
  • sare
  • boia
  • patrunjel verde
  • telina verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de fasole verde lata:

  1.  Curatati si spalati legumele .
  2. Caliti usor ceapa tocata si morcovul feliat .
  3. Puneti in deasupra 3 l apa si fasolea  rupta bucati + jumatate din verdeata tocata , sare si bopia rosie de ardei  .
  4. Fierbeti cam 30 minute. Verificati daca legumele sunt fierte [ daca e nevoie mai lasati putin ].
  5. Adugati sucul de rosii , lasati inca 5 minute pe foc.
  6. Serviti supa cu verdeata presarata deasupra.
  7. Eu am insotit-o cu ardei iute si paine neagra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de fasole verde lata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de fasole