Supa de chimen

de Patricia Iordache in Supe, 10 Mar 2013 | 8221 vizualizari

 

Nu este o supa foarte aratoasa, insa este delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • - 2 cepe potrivite
  • - 2 morcovi potriviti taiati rondele
  • - patrunjel (pentru decor)
  • - 1 lingura de ulei (pentru calit legumele)
  • - 1 lingura faina
  • - 1 lingura unt
  • - 2 linguri chimen
  • - 1 l apa calda
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de chimen :

Taiem ceapa cuburi,  morcovul rondele si le punem la calit in ulei. Adaugam apa, adaugam chimenul pus intr-un tifon (eu l-am pus in bila-sita pentru infuzie ceai) ca sa nu se imprastie prin oala si lasam la fiert aproximativ 30 minute.

Separat punem untul, faina, sarea, piperul, amestecand continuu (ATENTIE sa nu se arda!) si facem o ciulama pe care o subtiem cu supa din oala.

Turnam ciulamaua obtinuta in oala si mai lasam la fiert 10 minute.

Decoram cu patrunjel tocat, punem in castronel si papam cu crutoane sau felii de paine prajita.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de chimen " nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

Rocsi 1

10.03.2013, 12:18

mamaieelena 1

10.03.2013, 13:37

delicioasa si ca sa fie de post se face cu ulei

Patricia Iordache 1

10.03.2013, 14:44

ai dreptate mamaieelena

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]