Supa de ceapa

de alldaycooking in Supe, 8 Apr 2011 | 5226 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 2 cartofi mari
  • 50 gr unt
  • 1/2 l supa de pasare
  • 1/2 l apa
  • 2 foi de dafin
  • chimen
  • piper
  • sare
  • crutoane
  • branza Brie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de ceapa:

Ceapa de taie rondele si se dinstuie in unt. Este important ca ceapa sa se caleasca fara a se arde. Dupa ce capata ceapa o culoare aurie, adaugam apa, foile de dafin, chimenul si supa si lasam sa fiarba la foc mic. Morcovul taiat bucati mari si cartofii taiati in sferturi se pun la fiert in supa de ceapa. Cand sunt fierti morcovii si cartofii se scot pe o farfurie. Supa se pune in blender, se adauga sare, piper si se paseaza foarte bine. In vase ceramice punem supa, presaram crutoane si bucatele de Brie si dam la cuptor 3-4 minute.

TIPS-URI

1

Eu am folosit crutoane din paine integrala cu semninte de in care fiind putin mai acrisoara a mers de minune cu supa dulceaga de ceapa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de sfecla rosie