Supă de văcuță cu tăieței

de Pur_si_simplu_papa_bun in Supe, 20 Apr 2011 | 3367 vizualizari

 

După cum vă spuneam în rețeta anterioară, am fiert într-o oală sub presiune un rasol de mânzat din care am făcut două feluri de mâncare: supa de față și rasolul cu legume.

 

INGREDIENTE

  • • zeama de carne
  • • morcovi fierți
  • • frunze de pătrunjel și leuștean verde
  • • tăieței
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supă de văcuță cu tăieței:

Pe lângă zeama de carne rezultată (am strecurat-o înainte de a o muta în oala obișnuită de supă) și morcovii fierți pe care i-am împărțit între supă și rasol, am pus frunze de pătrunjel și leuștean verzi, sare și piper proaspăt măcinat, tăieței fierți separat și gata felul unu. Simplu, nu?
Să aveți poftă bună!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supă de văcuță cu tăieței" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2285 puncte

oanapl

1086 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

abstract01

400 puncte

vasimur

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu foietaj simplu de casa si umplutura de mere