Supa de casa cu taitei

de Alexandra Burz in Supe, 27 Iul 2013 | 4469 vizualizari

 

Pui de casa...legume proaspete din gradina...o delicatese!

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe intregi din pui de casa
  • o ceapa
  • 5-6 morcovi potriviti
  • 3 patrunjei
  • 1/2 telina
  • 1 cub maggie cu gust de gaina
  • 2 linguri sare
  • 3-4 l apa
  • frunze patrunjel verde
  • O punga taitei de casa
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de casa cu taitei:

Se curata legumele, se taie corespunzator si se aseaza in oala

Pulpele se spala bine si se pun si ele in oala

Se adauga apa si se da la fiert pt 60 minute

Se ia spuma de deasupra din cand in cand pentru a nu se tulbura supa

Cand carnea e aproape fiarta se adauga sarea si cubul maggie

Cand toate s-au fiert se strecoara supa

Se adauga taiteii fierti separat conform instructiunilor

Eu la final ii clatesc cu apa rece inainte sa ii pun in supa, pentru ca aceasta sa nu se ingroasa

Se adauga patrunjelul frunze tocat marunt si supa e gata

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de casa cu taitei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

ieri la 17:53

Garnitură italienească de păstăi - Rapidă, gustoasă și aromată

ieri la 09:40

Tiramisu cu Oreo - Desertul delicios care te cucerește

pe 03.09 la 10:18

Tartă cu fructe de pădure - Pufoasă, dulce și aromată

pe 02.09 la 08:16

Tarta cu porumb si mozzarella

de Rocsi 9

pe 01.09 la 20:21

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de pui cu coltunasi