Supa crema de dovleac placintar

de Anett in Supe, 4 Ian 2016 | 7106 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr dovleac placintar
  • 100 gr cartofi
  • 1 ceapa
  • 80 gr slanina
  • 50 ml vin alb demisec
  • sare, piper, nucsoara
  • ulei
  • optional pentru servire crutoane, smantana
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de dovleac placintar:

In primul rand curatam cartofile, ceapa si dovleacul si le taiem in cubulete mici. Intr-o oala incingem ulei adaugam fasiile de slanina si ceapa, prajim pentru cateva minute, apoi le scoatem intr-o farfurie. 

Lasam ceapa in oala, apoi introducem dovleacul si cartofii. Prajim pentru cateva minute, adaugam apoi vinul, o cana apa, sare, piper si nucsoara dupa gust.

Acoperim oala cu un capac si lasam aproximativ 20 de minute sa fiarba, pana legumele se inmoaie.

Cu ajutorul unui blender omogenizam supa, servim cu slanina prajita si cu cateva linguri de smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de dovleac placintar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

ieri la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

ieri la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

ieri la 08:54

Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă

pe 02.10 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]