Sufleu de conopida a la Stela Popescu

de Bucataras in Reteta de vedeta, 28 Apr 2009 | 95213 vizualizari

 

Una dintre revistele mele preferate este Confidential, condusa de Angentul VIP al Antenei2, Cristi Brancu. In ultimul numar, Stela Popescu a preparat un “Sufleu de conopida”.

Celebra actrita marturiseste ca ii plac pastele, fructele de mare si tot ce are legatura cu pestele. “Plachia de crap n-o face nimeni ca mine. Fasolea cu ciolan si friptura de berbec fac parte si ele dintre specialitatile mele culinare”, declara Stela Popescu in Confidential.

Iata reteta de “Sufleu de conopida”.

 

INGREDIENTE

  • o conopida potrivita
  • 100 gr unt
  • 100 gr brinza telemea rasa
  • 3 oua
  • 150 gr smintina
  • o lingura de faina
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de conopida a la Stela Popescu:

Se fierbe conopida cu un praf de sare “al dente”. Apoi se ia un vas pentru cuptor, se unge cu unt si se pune in el un strat de conopida fiarta.

Separat se face sosul din cele 3 oua, care se bat bine cu smintina si faina, ca sa se lege. Apoi, peste stratul de conopida se pun citeva bucatele de unt, o ploaie de brinza rasa si o parte din sos. Operatiunea se repeta inca o data. Se baga la cuptor 20 de minute, se serveste calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de conopida a la Stela Popescu" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de somon cu legume en papillote