Sufleu de conopida

de ela in Aperitive / Garnituri, 5 Oct 2010 | 16042 vizualizari

 

delicios.....

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida,
  • 6 linguri de unt 
  • 4 oua,
  • 200 gr cascaval,
  • 5 linguri de faina,
  • sare,
  • vegeta,
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de conopida:

Conopida se spala si se desface buchetele si se pune la fiert in apa cu sare. Desfacem faina intr-un bol cu zeama de la care a fiert conopida. Separat, frecam untul spuma, apoi adaugam faina oparita, galbenusurile, smantana, jumatate din cascavalul ras si bucatelele de conopida bine scurse de apa. Amestecam bine.

Separat batem albusurile cu un praf de sare si le adaugam peste compozitia de mai sus.

Ungem un vas termorezistent  cu unt si tapetam cu faina in care turnam sufleul. Punem in cuptorul preincalzit si lasam vreo 30 minute, scoatem si punem deasupra restul de cascaval ras si mai dam la cuptor vreo 15 minute pana se rumeneste frumos deasupra.

Se serveste cald, cu o salata de rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]