Sufleu de cartofi cu carnati

de Pasiune pentru bucatarie in Aperitive / Garnituri, 17 Noi 2011 | 9314 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g cartofi
  • 50 g unt
  • Sare,piper
  • 3 oua
  • 200 g cascaval
  • 1 carnat
  • 100 g sos de rosii
  • Busuioc
  • Patrunjel
  • Ierburi italienesti
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de cartofi cu carnati:

Cartofii se taie cubulete si se fierb in apa cu sare pana se inmoaie, apoi se scurge apa, se adauga untul,condimentele  si se paseaza mai grosier. Se  pun galbenusurile si  100 g cascaval ras si se amesteca. Albusurile se bat spuma cu un praf de care si se incorporeaza in compozitia de cartofi.

O tava termorezistenta se unge cu unt si se toarna amestecul.

Intr-o tigaie se prajesc putin carnatii, se adauga sosul de rosii si coondimentele si se mai lasa 5 minute pe foc. Pe diagonala tavii se  fac 2 adancituri paralele unde se aseaza felii de carnati si sos de rosii. In spatille ramase se pune restul de cascaval ras.

Tava se introduce in cuptorul preincalzit 45-50 minute sau pana cand  se rumeneste.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de cartofi cu carnati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carnaciori in aluat de casa