Suffleu de ciocolata cu cocos

de Dorka in Dulciuri, 14 Mar 2016 | 3247 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 200g ciocolata cu cocos
  • 900g smantana
  • 2 linguri de faina
  • 4 linguri de cacao
  • 2 linguri de zahar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Suffleu de ciocolata cu cocos:

Avem nevoie de o tava cu peretii detasabili (26 cm) iar pe fundul tavii punem hartie de copt.

Topim ciocolata pe baia de aburi, si adaugum smantana treptat. Omogenizam bine si lasam sa se raceasca usor.

Intre timp separam ouale cu ajutorul unui mixer batem albusurile. Treptat adaugam galbenusurile, amestecand continuu. 

Apoi incorporam si crema de ciocolata, faina, zahar, si cacao.

Turnam compozitia in tava pregatita.

Asezam tava pe o tava mai mare umpluta cu apa, si le introducem in cuptorul bine incins.

In primele 15 minute lasam la o temperatura de 180 de grade, apoi 15 minute la 150 de grade.

Servim cu budinca de ciocolata si visine. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Suffleu de ciocolata cu cocos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Crema de zahar ars