Stufat de miel

de Rahela Velicu in Oaie, 8 Apr 2018 | 6624 vizualizari

 

"Bunatati de Paste"

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de miel
  • 7-8 fire de usturoi verde
  • 2-3 linguri de bulion
  • patrunjel
  • foi de dafin
  • piper
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat de miel:

Mai intai punem la fiert carnea de miel, doar cat sa dea in cateva clocote.

Punem carnea fiarta intr-un vas de yenna sau intr-o tava, adaugam usturoiul tocat, bulionul dizolvat in apa si punem peste carne. Adaugam foi de dafin, sare si piper. Dam stufatul la cuptor pana cand carnea se rumeneste usor.

Presaram verdeata tocata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de miel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza altfel, pe blat de cartofi - Reteta simpla si satioasa

de vasimur 4

ieri la 15:08

Trigoane cu cremă mascarpone și fructe - Desert rapid și delicios

ieri la 08:23

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor - Varianta usoara si gustoasa

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Stufat de miel a la Radu Anton Roman