Stufat de miel

de Rahela Velicu in Oaie, 8 Apr 2018 | 6637 vizualizari

 

"Bunatati de Paste"

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de miel
  • 7-8 fire de usturoi verde
  • 2-3 linguri de bulion
  • patrunjel
  • foi de dafin
  • piper
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat de miel:

Mai intai punem la fiert carnea de miel, doar cat sa dea in cateva clocote.

Punem carnea fiarta intr-un vas de yenna sau intr-o tava, adaugam usturoiul tocat, bulionul dizolvat in apa si punem peste carne. Adaugam foi de dafin, sare si piper. Dam stufatul la cuptor pana cand carnea se rumeneste usor.

Presaram verdeata tocata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de miel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu banane și ciocolată - Deliciu pufos și aromat

ieri la 09:14

Pulpa de miel confiata 3 ore cu unt de usturoi

pe 12.05 la 20:55

Tartă cu caise

pe 12.05 la 20:45

Clătită XXL cu fulgi de ovăz

pe 12.05 la 20:32

Pâine de casă cu semințe - Rețeta ușoară, fără frământare

pe 12.05 la 09:25

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de miel reteta bihoreana