Strudel cu ciuperci

de crisad in Aperitive / Garnituri, 11 Dec 2009 | 8624 vizualizari

 

modelul de impletitura l-am furat de la Vladut

 

INGREDIENTE

  • ciuperci champinion (un borcan)
  • foietaj un pachet
  • 1 lingura faina
  • 2 catei de usturoi
  • marar
  • cimbru sare piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudel cu ciuperci:

se trag  in putin ulei  la tigaie ciupercile  si usturoiul pisat (mai aromat iese cu unt dar fiin post am  folosit ulei) si apoi se inabusa cu putina apa. se amesteca faina cu supa de legume (sau apa sau lapte ) si se adauga treptat  peste ciuperci si se ameste energic sa nu faca cocoloase si dc e nevoie se mai adauga supa . la sfarsit se adauga marar cimbru si piperul. se lasa sa se racoreasca umplutura timp in care pregatesc aluatul .adica il impart in 3 si"franjurez" marginile .se adauga ciupercile in mijloc si apoi se "impletesc marginile )

TIPS-URI

1

mie mi-a placut mai tare rece .

Daca ti-a placut reteta noastra "Strudel cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de castraveți - Explozie de arome și vitamine într-o rețetă simplă

pe 26.02 la 10:37

Paste delicioase - Rețeta simplă cu doar 6 ingrediente

pe 25.02 la 08:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fornetine