Spanac cu smantana

de aalliinnaa07 in Aperitive / Garnituri, 14 Noi 2012 | 5450 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g spanac(eu am folosit spanac care a fost fiert,apoi congelat)
  • 50 g unt sau ulei
  • 1 lingura faina alba
  • 1 ceapa
  • 300 ml lapte
  • 3 catei de usturoi
  • 3 linguri smantana
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu smantana:

Ceapa taiata marunt se caleste in 50g ulei, apoi se adauga spanacul pe care l-am decongelat si il lasam 2 minute, apoi adaugam laptele, cateii de usturoi zdrobiti, smantana si sare dupa gust. Daca este prea subtire punem faina amestecata cu putin lapte pentru a ingrosa sosul.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Bya Ralu 1

14.11.2012, 18:47

mie imi place cu smantana

gaby_gabytza 1

19.11.2012, 11:53

portiadelumina 1

19.12.2012, 06:18

Am încercat spanacul şi cu usturoi, şi cu smântână, şi cu ochiuri dar şi cu carne. Merge cu oricare dintre ele.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spanac cu mozzarella