Spaghete cu chiftele si sos de rosii

de Anamaria Cook in Spaghete, 13 Iun 2012 | 8523 vizualizari

 

Cuvantul care descrie aceasta reteta cel mai bine este "Divin".

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata de vita
  • spaghete integrale
  • o conserva rosii in bulion
  • un ardei rosu
  • un morcov
  • o ceapa
  • un ou
  • o legatura patrunjel
  • sare si piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu chiftele si sos de rosii:

Puneti carnea tocata intr-un castron mai mare apoi adaugati oul, jumatate din ceapa tocata marunt, un praf de sare si piper si jumatae din patrunjelul tocat. Amestecati bine.

Formati chiftelele in bile de marime potrivita si rostogoliti-le prin faina. Puneti pe foc o tigaie cu ulei cat sa copere chiftelele si prajiti-le pana devin aurii.

Coaceti ardeiul direct pe flacara de aragaz, lasati sa se raceasca si curatati de coaja.

Dati morcovul prin razuitoarea mare, tocati marunt restul de ceapa si taiati ardeiul copt. Calitile in putin ulei.

Cand legumele s-au calit dati rosiile printr-o sita sa eliminati semintele si cojile si lasati sa dea in clocot.

Puneti chiftelele prajite in sosul de rosii si amestecati bine. Lasati sa fiarba la foc mic inca 10 minute.

La final adaugati restul din patrunjelul tocat marunt si serviti peste spaghetele preparate conform instructiunilor de pe pachet.

POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu chiftele si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]