Spaghete bologneze

de ralu_ca in Spaghete, 9 Iun 2014 | 9517 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet spaghete
  • 500 g carne tocata porc ( vita )
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 1 pahar vin alb
  • 1 borcan rosii in bulion
  • sare
  • piper
  • oregano
  • busuioc
  • patrunjel
  • parmezan
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete bologneze:

Intr-un vas am pus putin ulei si am calit ceapa taiata marunt si condimentata. Dupa ce s-a inmuiat am adaugat carnea tocata si morcovul dat prin razatoare si le-am lasat sa se prajeasca. Am adaugat si vinul si rosiile din borcan. Am lasat sa fiarba cu capac pana se evapora vinul. La final adaugam spaghetele ( pe care le-am preparat cf instructiunilor ), amestecam cu sosul si adaugam patrunjelul taiat marunt si busuioc. Deasupra se presara parmezan.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete bologneze" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu carne tocata de pui