Spaetzle (taitei germani) cu ceapa caramelizata si sos de branza

de Satisfyyourcravings in Paste, 23 Apr 2018 | 7119 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 grame spaetzle (eu le-am cumparat de la Lidl in timpul saptamanii germane)
  • 4 cepe rosii
  • putina smantana
  • putin lapte
  • 1/2 cub concentrat de legume
  • 50 grame branza Emmentaler
  • patrunjel tocat pentru servit
  • sare, piper
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaetzle (taitei germani) cu ceapa caramelizata si sos de branza:

Taiteii se fierb confrom instructiunlor de pe ambalaj. 

O ceapa se toaca marunt, iar restul rondele. 

Ceapa tocata se soteaza cateva minute in ulei, la foc mediu, apoi se adauga taitetii si se prajesc pana prind putina culoare. Se adauga jumatate de pahar de apa si cubul concentrat. Se lasa sa fiarba cateva minute, apoi se adauga laptele si smantana, astfel incat sosul sa devina foarte cremos. La final, se adauga branza si se amesteca bine. Se adauga sare si piper dupa gust.

Intre timp, se prajesc celelalte cepe in putin ulei, la foc mic spre mediu pana se caramelizeaza usor. 

Se servesc taiteii cu ceapa caramelizata si patrunjel tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaetzle (taitei germani) cu ceapa caramelizata si sos de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

ieri la 17:57

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu nuca