Sote de ciuperci

de Micutza Luana in Aperitive / Garnituri, 21 Iun 2013 | 4477 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o cutie ciuperci
  • o ceapa mica
  • jumatate legatura patrunjel
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • vegetata
  • 50 ml ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sote de ciuperci:

Ciupercile se scurg de apa si se pun la calit in uleiul incins.

Ceapa se curata si se taie julie apoi se pune peste ciuperci.

Usturoiul se toaca marunt si se adauga peste ciuperci.

Se asezoneaza cu sare piper si se lasa circa 15 minte la foc mic .

Cand este gata se presara o ploaie  de patrunjel .

Daca ti-a placut reteta noastra "Sote de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Legume soté la tigaie