Crenvusti in foietaj

de Gusti in Aperitive / Garnituri, 20 Apr 2014 | 11437 vizualizari

 

O reteta aperitiv de Crenvusti in foietaj simpu de facut, o solutie excelenta cind esti in criza de timp ...

 

INGREDIENTE

  • 10 crenvusti
  • 250 grame cascaval afumat Delaco
  • 2 foi - aluat de foietaj
  • 1 galbenus de ou
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crenvusti in foietaj:

 Reteta aceasta de crenvusti in foietaj te poate scoate din impas daca trebuie sa pregatesti ceva bun si rapid. Totul este sa ai in frigider un pachet de aluat in foietaj (2 foi).

1. am intins o foaie si am taiat-o in 6.

2. am ras cascavalul si l-am presarat pe fiecare foaie, pe mijloc

3. am crestat apoi marginile fiecarei bucati in fisii de circa 1 cm latime

4. am asezat frumos cite un crenvusti peste cascaval

5. am impletit apoi crenvustii ca pe scutecele

6. am batut galbenusul si am uns fiecare scutecel

7. am presarat din nou cascaval afumat peste fiecare scutecel

8. am bagat in cuptorul preincalzit initial

9. se lasa la cuptor cam 25-30 de minute pina se rumenesc frumos (verifici dupa 20 de minute daca s-au rumenit)

Daca ti-a placut reteta noastra "Crenvusti in foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

ieri la 17:57

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Impletitură rustică cu Miez de lapte şi spanac