Sos Remoulade cu smantana

de lili in Pt. carne, 25 Aug 2010 | 12551 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 ml smantana,
  • 100 ml ulei,
  • 1 lingurita zeama de lamaie,
  • 1 castravecior murat,
  • 2-3 fire de patrunjel,
  • sare, piper,
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos Remoulade cu smantana:

Smantana se freca bine cu ulei, sare si piper. Apoi se adauga castraveciorul murat dat pe razatoare si scurs bine sau tocat marunt. se serveste la peste, rasol de vita sau legume fierte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos Remoulade cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Rocsi 1

25.08.2010, 23:06

imi place k e acrisor

lili 1

26.08.2010, 11:14

Corinuta 1

26.08.2010, 14:06

placeeeeeee!

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Sos de mustar