Sos de patrunjel

de Panacris in Sosuri, 21 Apr 2020 | 5127 vizualizari

 

Recunosc că pentru sosul ăsta e vinovată Nico ;) m-a uns pe suflet și papilele gustative;)
L-am degustat și savurat când a fost alături de mine, la vernisajul, Panacris,  Culoare și savoare, susținut de Zepter ;)
Dacă mi-a rămas pe retină și în papilele gustative, a trebuit să-l prepar.
Mno, acum i-a venit momentul. Un sos simplu, dar tare proaspăt și aromat!;)
 
 L-am savurat alături de o supă cremă din legume. Tare bine a completat gustul. Mulțumesc Nico! ;) 

 

INGREDIENTE

  • Pătrunjel proaspăt 1 legătură,
  • Ulei de măsline 3 linguri,
  • Zeamă de lămâie cca. 50 ml.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de patrunjel:

Firele de pătrunjel se toacă mărunt, cât se poate, manual. Dacă aveți vreun blender prin zonă, vă ușurați mult munca. Apoi adăugați zeama de lămâie și uleiul de măsline, amestecați până ce se obține un sos omogen și serviți cu preparatele preferate, în special supe crème sau piureuri din legume.

 

Spor și poftă bună! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de patrunjel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Lau 1

22.04.2020, 18:50

Rocsi 1

23.04.2020, 20:37

Este fain si cred ca se potriveste cu multe preparate!

dantes 1

26.04.2020, 10:00

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sos minunat - pentru marinat carne dupa model ardelenesc