Sos de mustar

de Bucataras Medi in Pt. carne, 7 Oct 2010 | 8812 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 2 linguri faina
  • unt cat o nuca
  • 2 linguri cu smantana
  • 2 linguri rase mustar
  • 1 lingura cascaval afumat ras
  • supa de zarzavat
  • zeama de lamaie
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de mustar:

Se curata ceapa, se spala ,se taie marunt , se inabuse  in unt si se stinge cu o ceasca de supa de zarzavat(sau apa).Se adauga faina in ploaie amestecand continuu ca sa nu se formeze cocoloase apoi mustarul , smantana si cascavalul.Se lasa sa fiarba cateva minute iar daca este prea vartos sosul se mai poate adauga putina supa.Se condimenteaza cu sare  dupa gust si se adauga cateva picaturi de zeama de lamaie sau otet.

Se serveste cu snitel,rasol de carne de pasare sau vita,vanat, friptura de vita, porc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de mustar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (39)

nadina73 1

12.10.2010, 19:10

si de aici am papat si merg mai departelas 5fdeci ai tacam intreg setu

Bucataras Medi 1

13.10.2010, 20:55

Multumesc,Nadina..........................

raluca85 1

19.10.2011, 15:33

nu am inteles, mustarul sa fiu boabe sau de la borcan gata preparat?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sos Remoulade cu smantana