Sos de mustar

de Bucataras Medi in Pt. carne, 7 Oct 2010 | 8729 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 2 linguri faina
  • unt cat o nuca
  • 2 linguri cu smantana
  • 2 linguri rase mustar
  • 1 lingura cascaval afumat ras
  • supa de zarzavat
  • zeama de lamaie
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de mustar:

Se curata ceapa, se spala ,se taie marunt , se inabuse  in unt si se stinge cu o ceasca de supa de zarzavat(sau apa).Se adauga faina in ploaie amestecand continuu ca sa nu se formeze cocoloase apoi mustarul , smantana si cascavalul.Se lasa sa fiarba cateva minute iar daca este prea vartos sosul se mai poate adauga putina supa.Se condimenteaza cu sare  dupa gust si se adauga cateva picaturi de zeama de lamaie sau otet.

Se serveste cu snitel,rasol de carne de pasare sau vita,vanat, friptura de vita, porc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de mustar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (39)

nadina73 1

12.10.2010, 19:10

si de aici am papat si merg mai departelas 5fdeci ai tacam intreg setu

Bucataras Medi 1

13.10.2010, 20:55

Multumesc,Nadina..........................

raluca85 1

19.10.2011, 15:33

nu am inteles, mustarul sa fiu boabe sau de la borcan gata preparat?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sos de usturoi (Aioli)