Soricei-oua umplute

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 4 Iul 2010 | 10401 vizualizari

 

am vazut la gaby mai de mult soriceii astia si mi-au ramas gandul la ei :D :))

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 2 linguri pateu
  • o lingurita maioneza
  • o lingura branza proaspata
  •  marar
  • sare
  • piper
  • castraveti, cozi de ceapa verde si masline pentru ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Soricei-oua umplute:

Fierbem ouale aproximativ 10-15 minute, dupa care le lasam la racit, le decojim cu grija, le taiem pe jumatate, scoatem galbenusurile.

Facem un amestec din galbenusuri, pateu, branzica, maioneza, marar, sare si piper.

Umplem jumatatile de ou cu aceasta compozitie si le punem cu umputura in jos.

Din castraveti formam urechile, din ceapa formam coditele, din masline ochii si nasul.

Eu de mustati am uitat si unii din ei au ramas saracii si chiori ca n-am mai avut timp sa-i migalesc pe toti.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Soricei-oua umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pasca poloneza in 2 culori

de oanapl 8

ieri la 14:02

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada cu crema de branza si ciuperci