Somon cu spanac gratinat

de Bucataras Medi in Peste, 12 Iul 2010 | 8029 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • .2 buc. medalioane de somon
  • .zeama de lamaie
  • .sare,piper
  • .200 g spanac proaspat sau congelat(eu am avut congelat)
  • .1 ceapa
  • .unt cat o nuca
  • .100-150  g cascaval
  • .2 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon cu spanac gratinat:

Medalioanele de somon se spala, se lasa la scurs , se stropesc cu zeama de lamaie si se condimenteaza cu sare si piper.Se aseaza intr-un vas in care am pus 3-4 linguri de  apa si se dau la cuptor (se pot pune si pe gratar-dupa cum prefera fiecare)

Separat, ceapa taiata marunt si spanacul (lasat sa se dezghete) se inabuse in putin unt .Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.

Cand pestele este gata facut se scoate vasul din cuptor ,se toarna deasupra spanacul,cascavalul ras si ouale batute bine.Se da la cuptor  si se lasa pana cand se gratineaza bine .Se serveste cald.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Somon cu spanac gratinat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

Bunica 1

14.07.2010, 17:51

pentru George Cand ne spune o "minciuna" pescareasca......?

Bucataras Medi 1

15.07.2010, 07:33

Buni si pentru mine nu , ca il pregatesc?......................

nadina73 1

17.07.2010, 01:40

e preferatu meu somonul5 furcu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu ton si spanac