Somon cu sos de busuioc

de ianculubita in Somon, 18 Mar 2014 | 5185 vizualizari

 

Din acelasi peste,am gatit 3 feluri,toate sunt super delicioase

 

INGREDIENTE

  • 3 rondele de somon
  • 2 oua
  • 2 linguri de faina
  • 3 linguri pesmet
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
  • Sos
  • 4 fileuri de anchoa
  • 1 leg.patrunjel
  • 1mana de busuioc verde sau 2linguri uscat
  • 1 lingurita mustar
  • zeama de la 1lamaie(dupa gust)
  • 2 linguri iaurt
  • 3 linguri ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon cu sos de busuioc:

Intr-un bol amestecam ouale batute cu sare si piper,adaugam faina,omogenizam bine pentru un aluat putin mai gros decat cel de clatite iar daca e nevoie adaugam apa minerala;

trecem pestele prin acest aluat apoi prin pesmet si-l prajim in mult ulei dupa care-l scoatem pe prosoape de hartie

Pentru sos,punem in robotul de bucatarie toate ingredientele si mixam pana obtinem un sos cremos

Servim pe platou pestele alaturi un bol cu sos

TIPS-URI

1

Se poate folosi si alt peste

Daca ti-a placut reteta noastra "Somon cu sos de busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Somon in crusta de verdeturi cu sote de ciuperci