Socata reteta bunicii

de MIUTA in Bauturi, 2 Iun 2011 | 28956 vizualizari

 

 Socata reteta bunicii

 

INGREDIENTE

  • Socata reteta bunicii
  • 4,5 litri de apa
  • 6 flori mari de soc
  • 2 lamai mari
  • 400 g zahar tos
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Socata reteta bunicii:

Socata reteta bunicii

Eu am folosit o sticla pet de 5 litri cu apa plata.Am golit cca 500ml apa si am pus inauntru zaharul,florile de soc spalate foarte bine si sucul de la doua lamai.

Am taiat coaja de la o lamaie feli si am pus-o in sticla.

A doua zi se scoate cu ajutorul unei furculite.Se inteapa bucatica de coaja de lamaie si se scoate afara.Se scot sa nu devina socata amaruie.

Se lasa cca 3 zile sa stea la soare.O data pe zi se amesteca.

Cand e gata se strecoara prin tifon dublu,se pune in sticle si se pastreaza la rece.

Eu nu folosesc drojdie pentru sucul de socata.

Folosesc drojdie cand fac vin de soc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Socata reteta bunicii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max Espresso Machine

- 801 lei
2799.99 lei
1999.00 lei

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (18)

MIUTA 1

03.06.2011, 17:46

Multumesc frumos tuturor

LUK 1

03.06.2011, 19:27

inca n-am facut anul asta socata asa ca beau de la tine

RuxyRux 1

03.06.2011, 21:50

Grozavaaaa si eu am frigiderul plin ochi de bautura asta delicioasa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Socata reteta bunicii, cu zahar caramelizat